Safetypass.EU kirjautuminen


Eikö sinulla ole vielä tunnuksia palveluun? Siirry rekisteröitymis-sivulle ja täytä palvelupyyntö tunnusten vastaanottamiseksi.

Voit liittyä palveluun yksityishenkilönä tai kytkettynä yritykseen. Molemmissa tapauksissa SINÄ määräät kuka näkee ja mitä. Julkisuus ja jakaminen on täysin sinun hallussa.


Unohdin salasanan
Käyttöehdot
Rekisteriseloste


:: Kirjaudu ja käytä Safetypass.EU - palvelun tehokkaita työkaluja osaamisen jakamisessa ::Hienoa, olet jo rekisteröitynyt!

Virtuaalikortit

All your skills can now follow you in a virtual form and make your wallet much thinner. Also you can share your competence safety to who you want. Your skills time of validity can now be easily followed.

Turvallinen Jakaminen

Voit jakaa tietoja suoraan antamalla valtuutusavaimen vaikka määräaikaiseen käyttöön sen kyselijälle. Kyselyt merkitään muistiin ja näet kuka on tietojasi kysellyt.

Seuranta

Palvelu kirjaa ja seuraa kuka tietojasi kyselee sekä mikä on koulutusten voimassaolojen tilanne. Tarvittaessa uudistustarpeista muistutetaan antamaasi sähköpostiin.

Automaatio

Safepass.EU on mahdollista integroida yrityksen taustajärjestelmiin ja automaattisiin hakutoimiin. Tällöin koneellisesti voidaan seurata ja kysellä integraation kautta suoraan - enää eivät pätevyydet vanhene yllättäen.